PRISLUSKIVACI

Prisluskivaci najnovije generacije | Prislusni uredjaji

Izjava o odricanju od odgovornosti

0 votes

 IZJAVA  O ODRICANJU OD ODGOVORNOSTI

SPY AGENT TR  maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti tačne.

Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu.

Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.Tačno stanje zaliha tj. dostupnost se može utvrditi  pozivanjem 065/444-86-85

SPY AGENT TR  se odriče i ne snosi nikakvu odgovornost za korišćenje proizvoda  kupljenog  kod nas  ili bilo kog njegovog dela.

Pre upotrebe  svih uređaja   morate biti svesni činjenice da za svaku  eventualnu zloupotrebu možete snositi zakonske posledice i bićete lično odgovorni!

Takođe, ako  se Vaša dela okarakterišu kao “Narušavanje nečije privatnosti”,  bićete lično odgovorni za to!

Prilikom korišćenja proizvoda kupljenih kod nas morate poštovati zakone Republike Srbije, kao i bilo koje druge zemlje u kojoj se nalazite.

Kupovinom bilo kog artikla sa našeg sajta smatra se da ste upoznati sa sadržajem izjave  o odricanju od odgovornosti  i da prihvatate  njene uslove!

 

 

 

 

 

by AGENT007